Interdiamant Oscillator: Droogboren in gewapend beton

InterFixings en InterDiamant: Europa’s experts in boormateriaal

Kwaliteit en innovatie
InterFixings en InterDiamant zijn een begrip in Europa. Deze partners zijn de absolute nummer één op het vlak van bevestigings- en boormaterialen. Beide divisies kiezen resoluut voor kwaliteit en opteren voor een productie naar West-Europese normen. Alle producten zijn vervaardigd in Duitsland en België. Bovendien focust het bedrijf op innovatie, en zorgt de afdeling Research en Development constant voor een nieuwe stroom van unieke producten.

 

Ruime ervaring
Al meer dan dertig jaar leveren InterFixings en InterDiamant u de beste materialen én een uitstekende service. Dankzij de vlotte administratieve opvolging krijgt u alles snel en correct geleverd. Onze goede reputatie bezorgde de groep al veel tevreden afnemers. Ook zij raden u onze producten en diensten aan.

 

Begeleiding én dienst na verkoop
Materialen van InterDiamant vindt u alleen bij geselecteerde verdelers. Deze ‘InterDiamant Experts’ geven u de juiste voorlichting en ondersteuning. Zo zijn we zeker dat u altijd beschikt over een gecertifieerd aanspreekpunt. Want we willen maar één ding: dat u tevreden bent.

 

Meteen bestellen? Bel 02 378 37 00. Mailen doet u naar info@interdiamant.be of info@interfixings.be. We bezorgen u met plezier een vrijblijvende offerte.

 

Ontdek nu de interdiamant Oscillator voor het droogboren in gewapend beton.